Termeni si conditii


Data actualizării: 24.05.2018

1. Definitia termenilor

1.1. Acesti termeni de folosire a site-ului SendMachine.com si a Serviciului SendMachine sunt incheiati intre dvs. ("dvs." , "al dvs.") si S.C. Zooku Solutions S.R.L. (denumita in continuare Zooku) si constituie cea mai recenta versiune a TC (Termeni si Conditii). Folosirea serviciului SendMachine, transmiterea, analiza si gestionarea mesajelor de e-mail, prin intermediul site-ul web localizat la adresa www.sendmachine.com este subiectul acestor Termeni si Conditii (TC) si al tuturor documentelor incluse in referinte.

1.2. Zooku isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului regulament, incluzand, dar nelimitandu-se la acestea: termeni, politici de functionare/utilizare. Zooku poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de instiintarile prealabile, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul Dvs. asupra acestor modificari. Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul Regulament, precum si corectitudinea datelor de contact furnizate de Dvs sunt in intregime responsabilitatea Dvs.

1.3 Prin completarea formularului de inregistrare si click-ul butonului "ACCEPT" :

 • reprezinta o garantie ca sunteti persoana juridica sau fizica si aveti implinita varsta de 18 ani.
 • sunteti de acord sa furnizati in Formularul de inregistrare informatii corecte, clare si reale, incluzand informatii referitoare la contul de banca si orice alt tip de informatie necesara pentru conditiile de plata si va angajati sa actualizati in mod corect si permanent aceste informatii.
 • ati citit si sunteti de acord sa respectati Regulamentul Anti Spam

Daca nu sunteti de acord cu prezentii termeni, nu completati formularul de inregistrare.

2. Descrierea serviciului

Acest serviciu ofera utilizatorilor Zooku accesul, in cazul in care nu se precizeaza explicit contrariul, la serviciul de transmitere email SendMachine, iar orice noua facilitate introdusa va fi subiectul acestor Termeni. Pentru a folosi serviciul, trebuie sa aveti accesul la internet (world wide web), fie direct, fie prin dispozitive care pot accesa continutul web, si sa platiti taxele aferente necesare pentru accesul la serviciu. In plus, trebuie sa aveti echipamentul necesar pentru a va conecta la internet, incluzand un computer si modem sau alte dispozitive de acces.

3. Facturare

3.1. Facturare manuala (client)
Clientul va comanda ori de cate ori este nevoie un pachet conform ofertei de pe site-ul Send Machine. Plata se face in lei la cursul de schimb BNR din ziua emiterii facturii proforme. Plata valabila efectuata nu are caracter returnabil, nici in cazul in care se renunta anticipat la serviciile oferite, nici in cazul in care serviciul este suspendat de catre Zooku pentru nerespectarea acestor Termeni si Conditii.

3.2. Facturare periodica
Zooku va emite periodic facturi proforme pe baza carora va trebui sa achitati in avans contravaloarea Serviciului furnizat. Frecventa platii este lunar. Plata se face in lei la cursul de schimb BNR din ziua emiterii facturii proforme. Plata valabila efectuata nu are caracter returnabil, nici in cazul in care se renunta anticipat la serviciile oferite, nici in cazul in care serviciul este suspendat de catre Zooku pentru nerespectarea acestor Termeni si Conditii.

3.3 Facturare pe baza de contract (postpay)
Zooku va emite la inceputul fiecarei luni o factura fiscala reprezentand contravaloare serviciilor oferite in luna anterioara pe baza unui contract semat in prealabil. Plata se face in lei la cursul de schimb BNR din ziua emiterii facturii.

3.4 Preturi
Atat preturile pachetelor din oferta, cat si preturile pachetelor special generate, nu contin TVA.

3.5 Schimbari de pret
Preţul fiecarui serviciu este in conformitate cu tarifele afişate pe site-ul www.sendmachine.ro, in momentul comenzii. Prestatorul işi rezerva dreptul de a schimba tarifele serviciilor sale fara nici o notificare prealabila. Schimbarea tarifelor nu opereaza retroactiv.

4. Durata si renuntarea la servicii

4.1 Durata
Perioada acestui Regulament incepe in data in care Dvs. v-ati inregistrat sau data cand ati folosit initial Serviciul, si ramane valabila pentru perioada selectata de Dvs conform Procedurii de inregistrare (Termeni Initiali). In cazul in care doriti sa renuntati la Serviciul furnizat de Zooku trebuie sa anuntati.

4.2 Renuntarea la servicii de catre utilizator
Puteti renunta la servicii in orice moment. In cazul in care renuntati la serviciu inainte de data stabilita in "termenii initiali" accesul Dvs la servicii va fi imediat suspendat iar taxele platite pentru serviciu nu se ramburseaza.

4.3 Renuntarea la furnizarea Serviciului de catre Zooku
Zooku poate renunta oricand la furnizarea Serviciului fara o notificare prealabila. De asemenea Zooku va putea suspenda imediat sau stopa furnizarea Serviciului, bloca accesul sau parola la contul Dvs, inlatura serviciile de pe serverele Zooku sau inlaturarea continutului, in cazul in care:

 • nu ati resepctat Termenii si conditiile de furnizare a serviciului si Politica Anti Spam;
 • dvs nu ati respectat sau ati tratat necorespunzator prezentul regulament, incluzand orice alt regulament Zooku sau nu ati respectat legea Romana aplicabila;
 • dvs ati furnizat la inregistrare informatii false;
 • dvs nu ati raspuns comunicarilor trimise pe adresa de e-mail declarata la inregistrare;
 • dvs sunteti angajat in activitati ilegale, frauduloase sau orice tip de activitati - vanzarea de produse sau servicii - care intra sub incidenta legii sau dvs sunteti implicat in activitati care sa prejudicieze drepturile sau reputatia Zooku sau a altor terti.

Orice suspendare a serviciului de catre Zooku va avea efecte imediate.

4.4 Suspendarea serviciilor la interventia autoritatilor
In cazul in care o autoritate statala aduce argumente solide care incrimineaza prezentul regulament si Serviciul, aducand prejudicii ordinii de drept, Zooku poate suspenda serviciul fara alte obligatii aferente.

4.5 Stergerea continutului
Zooku isi rezerva dreptul de a sterge permanent de pe serverele sale, toata sau o parte a informatiei sau continutului, lista e-mailurilor, fisiere, e-mail si campanii generate de dvs utilizand Sistemul in cazul in care renuntati la serviciu. Zooku nu are nici o obligatie in urma actiunii de stergere a continutului.

5. Proprietatea contului si securitatea

Veti primi o parola de la Zooku pentru a avea acces la Serviciu in contul dvs, si sunteti de acord sa pastrati aceasta parola confidentiala. Sunteti responsabil de mentinerea securitatii contului dvs. si sunteti raspunzator pe deplin de toate activitatile ce se desfasoara in contul dvs. Sunteti de acord sa anuntati Zooku de orice conectari neautorizate sau alte brese in securitate. Zooku nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierdere sau paguba care tine de posibilitatea dvs. de a o remedia. Luati cunostinta si sunteti de acord ca sub nici o forma Zooku nu este raspunzator, in nici un mod, pentru actiunile sau omisiunile dvs.

6. Descrierea Serviciului

Serviciul pe care prestatorul il ofera consta in furnizarea unei infrastructuri necesare pentru a trimite mesaje de tip newsletter si statistica in timp real legata de livrarea mesajelor.

Descriere pachet Free:

 • 15,000 emailuri
 • 500 / zi
 • 5 liste de contacte
 • 500 abonati / lista
 • 2 campuri aditionale
 • Statistici clickuri / deschideri
 • Prezenta obligatorie a logo-ului Sendmachine in subsolul campaniilor trimise
7. Reguli si obligatii referitoare la confidentialitate si utilizare

7.1 Politicile Zooku
Sunteti de acord ca ati avut acces, ati citit si inteles acesti Termeni si Conditii precum si Regulamentul Anti Spam Zooku. Acest Regulament contine restrictii pentru activitatea dvs. online (inclusiv prohibitii impotriva mesajelor email comerciale nesolicitate (spam)). Zooku poate schimba acest Regulament cu o notificare, care poate fi constituita si din publicarea noii politici Zooku pe site-ul web.

Utilizari interzise:
Aditional, nu aveti voie sa transmiteti sau sa retransmiteti cu ajutorul Serviciului, continut pe care Zooku considera ca:

 • violeaza o lege sau regulament local sau strain;
 • este amenintator, obscen, indecent, defaimator sau poate afecta un individ, grup sau entitate, violeaza dreptul oricarei persoane, inclusiv drepturile protejate de copyright, secretul comercial, inventii sau alte drepturi de proprietate intelectuala, precum si instalarea sau distribuirea de software "pirat" sau alte produse care nu au licenta potrivita pentru utilizare;

Sunteti de acord sa NU:

 • transmiteti sau sa faceti disponibil prin alt mod continut care este ilegal;
 • va asumati identitatea altei persoane fizice sau juridice;
 • falsificati headerele sau sa manipulati in alt mod elementele de identificare pentru mascarea originii Continutului transmis prin serviciu;
 • incarcati, publicati sau transmiteti Continut pe care nu aveti dreptul sa il comunicati sub incidenta legii sau a unor obligatii contractuale (de exemplu informatii interne, cu drept de proprietate, confidentiale invatate si discutate ca parte a unui contract de munca sau sub angajamente de confidentialitate);
 • sa publicati sau transmiteti in alt mod Continut care incalca patentele (brevetele), marcile inregistrate, secretele de marca, drepturile de autor, drepturile la intimitate, sau alte drepturi de proprietate ale oricarei parti;
 • sa publicati sau transmiteti e-mailuri comerciale nesolicitate, denumite "spam". Aceasta include marketingul neloial, publicitatea sau alte activitati legate de "spam";
 • publicati sau transmiteti in alt mod materiale care contin virusi sau alte coduri, fisiere sau programe realizate pentru a intrerupe, distruge sau limita functionalitatea oricarei componente software sau hardware a computerului sau a echipamentului de comunicatie;

7.2 Politici de trimitere a e-mailurilor

Aceaste politici se aplica la toate comunicarile prin e-mail, generate sau transmise prin intermediul serviciilor oferite de Zooku, prin intermediul site-ului localizat la adresa web www.sendmachine.com. Prin generarea sau trimiterea de e-mailuri prin intermediul serviciului SendMachine, sunteti de acord sa respectati politicile Email ale serviciului SendMachine si Regulamentul Anti Spam. Zooku poate suspenda sau restrictiona accesul la utilizarea serviciilor SendMachine in cazul in care aceste politici nu se respecta .

7.3 Valabilitatea creditelor

Creditele sau numarul email-urilor care se pot trimite, specifice fiecarui pachet, au valabilitatea de 1 luna de la data activarii. Creditele nefolosite in acest interval nu se reporteaza in luna urmatoare.

7.4 Valabilitatea contului

In cazul in care nu aveti activitate in cont mai mult de un an de la data inregistrarii, acesta poate deveni inactiv, avand ca si consecinta stergerea anumitor date stocate pe server (campanii, liste, template-uri, statistici).

8. Suportul

Zooku isi rezerva dreptul sa stabileasca limite sau sa extinda orice fel de suport oferit pentru Serviciu si orele la care este diponibil.

9. Modificari ale Serviciului

Zooku isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe temporar sau permanent Serviciul (sau orice componenta a acestuia) cu sau fara preaviz, in orice moment. Sunteti de acord ca Zooku nu este raspunzator dvs. sau unei alte parti de orice modificari, suspendari sau intreruperi ale Serviciului.

10. Declinarea responsabilitatii

Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca:

Zooku nu isi asuma responsabilitatea si nu acorda garantii de nici un fel, nici in mod explicit sau implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la garantiile de comercializare obisnuite, la potrivirea pentru un scop anume.

Zooku va face eforturi insemnate pentru a intretine serviciul, totusi, Zooku nu raspunde pentru stricaciuni, pierderi de date, detalii de client sau detalii de vanzator, venit sau alte pagube produse afacerilor datorate intarzierilor, transmiterea gresita sau netransmiterea informatiilor, datorate restrictiei sau intreruperii accesului, bug-urilor sau altor erori, folosirii neautorizate datorate impartirii accesului la serviciu, sau altor interactiuni cu serviciul. Sunteti responsabil de intretinerea si salvarea de siguranta (back-up) datelor dvs. si de orice informatie stocata prin serviciu.

11. Limita obligatiilor

Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca in nici un caz Zooku nu poate fi responsabil pentru orice daune indirecte, accidentale, speciale, pierderi de date sau informatii clienti, venituri de afaceri sau pentru alte prejudicii cauzate de intarzieri de plata, incapacitatea de a transmite informatii de utilizator, din cauza restrictiilor sau intreruperea accesului, acces neautorizat, bug-uri, sau alte erori.

12. Clauze finale

Acesti TC constituie un acord intre Zooku si dvs. si guverneaza utilizarea serviciilor. Titlurile sectiunilor in acesti termeni sunt numai pentru convenienta si nu au nici un efect legal sau contractual.

Asistenta clienti