Raporteaza email


Foloseste acest formular pentru a raporta o campanie, folosind Message ID (care il gasesti in Full Header-ul email-ului primit).

Message ID contine informatii care permit sistemului nostru sa te indeparteze automat din lista expeditorului, fara ca acesta sa stie ca ai facut plangere.

La fel si adresa de email este folosita pentru a investiga abuzul expeditorului.

Cum solutionam problemele?

Atribuim fiecarei campanii de email trimisa de pe serverele noastre un Message ID, astfel incat destinatarii sa poata raporta un abuz la SendMachine. Cand primim plangeri prin intermediul formularului, investigam in acel moment. In cazul in care campania sau contul devin suspicioase datorita activitatii, suspendam contul pe durata investigatiei.

Suntem inregistrati la marii furnizori de servicii de internet si autoritati anti-spam sa primim alerte feedback loop automat, cand orice destinatar al unui utilizator raporteaza un abuz. In momentul in care putem investiga alertele, indepartam destinatarul din lista utilizatorului. Daca rapoartele depasesc o anumita limita, trimitem un avertisment utilizatorului. Daca avertismentele depasesc un prag rezonabil, suspendam contul utilizatorului si investigam.

Asistenta clienti