Caracteristici Sendmachine


Gestionare eficienta a resurselor

Externalizarea activitatilor care consuma resurse importante constituie un pas esential in procesul de optimizare a acestora si de crestere a productivitatii. Ai acces la un know-how de peste 10 ani in administrarea de campanii de mailing de volum ridicat.

Livrare la destinatie

In medie peste 20% din email-urile transmise nu ajung la destinatar, deci mai putine conversii. Infrastructura dedicata Sendmachine permite autentificarea email-urilor trimise, colectarea bounce-urilor si a semnalarilor de mesaje nesolicitate (ISP monitoring, DKIM, domain keys, SPF, feedback loops, whitelabeling).

Integrare rapida

Fie ca trimiti email-uri tranzactionale, fie ca doresti sa lansezi o companie de marketing, sincronizarea listei de abonati si lansarea unei campanii se realizeaza simplu si rapid (SMTP API, Web API, Event API, SMTP relay, import fisier .csv/.excel).

Statistici in timp real

Acceseaza statistici detaliate actualizate in timp real. Monitorizeaza rata de livrabilitate, bounces, spam si identifica adresele de email invalide, vezi care este rata de deschidere, rata click-urilor, precum si rata de conversie. Pe langa acestea iti oferim statistici separate pe liste de abonati, precum performanta lista, evolutie lista, top clienti email desktop si mobile, top locatii etc.

Segmentarea listelor email

Ai la dispozitie un sistem de segmentare a listelor cu ajutorul caruia trimiti email-uri relevante pentru grupurile de persoane pe care le creezi. Efectul? Campanii eficiente, abonati implicati si mai multe conversii.

Arhitectura scalabila

Fie ca trimiti sute sau zeci de mii de mailuri lunar, infrastructura Sendmachine este pregatita sa faca fata oricarei cereri, in orice moment. Serviciul are in spate un motor foarte puternic care poate sa expedieze zilnic un volum foarte mare de email-uri. In prezent asiguram transmiterea lunara a milioane de mail-uri, pentru companii autohtone, dar si straine.

Macro-uri

Sunt inlocuitori (placeholders) care iti permit sa personalizezi campania de email marketing. Acestea corespund campurilor de date din listele email si pot fi folosite pentru a insera continut personalizat in campaniile email, cum ar fi numele abonatului, link pentru dezabonare, data abonarii, date de contact si multe altele.

Plugin-uri

Daca ai un website Wordpress sau Magento, cu ajutorul plugin-urilor pentru aceste platforme, ai optiunea de a realiza formulare de abonare sau de a sincroniza utilizatorii cu o anumita lista. Pe langa acestea poti sa trimiti newsletter cu ultimele articole de pe blog, in cazul Wordpress, precum si diferite email-uri tranzactionale.

Promovare online eficienta

Sendmachine iti simplifica activitatea de marketing si publicitate online, iar conversiile vor creste. Email marketing-ul este in continuare ceea mai eficienta metoda de marketing online, deoarece abonatii isi dau acordul sa primeasca mesaje de informare si oferte promotionale din partea ta.

Suport tehnic prompt

Poti sa ne contactezi de Luni pana Vineri, intre orele 9.00 si 17.00, printr-un email la support@sendmachine.com.

Asistenta clienti