Despre SendMachine


Zooku este unul dintre pionierii hosting-ului in Romania. Desi am avut de parcurs un drum dificil acesta a generat beneficii consistente care ne-au consolidat pozitia in piata. De la infiintarea companiei am reusit sa deservim mii de utilizatori si de clienti business, la nivel national, dar si international.

Iar pentru a satisface exigentele acestor clienti a trebuit sa adoptam o strategie proactiva si sa asimilam rapid procedurile si metodologiile din domeniu. Confruntarea cu astfel de cerinte, inca din 2001, ne-a permis ca in prezent sa devenim cei mai buni in domeniul serviciilor de web hosting din Romania.

Un deceniu de activitate inseamna o „varsta“ cu care putine companii nationale se pot lauda. În toti acesti ani am crescut impreuna, ne-am ascultat clientii cu atentie pentru a le intelege cu adevarat necesitatile, ca apoi sa le furnizam solutii care sa se regaseasca in succesul lor. Schimbarile de pe piata au constituit oportunitati pentru a dezvolta si realiza servicii si solutii inovatoare care sa preintampine si sa satisfaca necesitatile imediate ale clientilor, fie ca este vorba de site-uri personale sau de site-uri de business complexe.

Cu un know-how si experienta de peste 10 ani, oferim servicii imbunatatite in permanenta si la cele mai rezonabile preturi, astfel incat clientii nostri sa fie cat mai multumiti:

  • Facilitam operatiunile de achizitie, transfer, reinnoire si deblocare domenii (.ro, .eu, internationale) sau de certificate SSL.
  • Asiguram servicii de audit, securizare, optimizare al site-urilor, precum si solutii de comunicatii sau alte servicii personalizate.
  • Administram eficient campanii cu volum mare de mailuri. Avand ca principal obiectiv fidelizarea clientilor actuali si o mai buna comunicare, platforma de email marketing este destinata companiilor aflate in ascensiune, si nu numai. Infrastructura constituie un pas esential in procesul de optimizare a activitatii angajatilor si de crestere a productivitatii.

Misiune:
Ne dorim sa oferim cel mai bun serviciu de gazduire si de email marketing din Romania, iar pentru atingerea acestui obiectiv Zooku isi propune sa activeze permanent ca o entitate dinamica, prospera si demna de respect. Rata acestei reusite se bazeaza pe servicii de calitate si pe satisfactia clientilor, obtinute prin intelegerea nevoilor acestora si prin eficientizarea tuturor serviciilor livrate.

Viziune:
Asa cum indica acest motto, viziunea companiei este „Este necesar ca oamenii sa lucreze impreuna in aceeasi directie daca se doreste atingerea celui mai inalt nivel de eficienta si succes”. Aceasta reflecta angajamentul companiei de a inspira comunitatile si de a promova noi valori pentru industrie, parteneri si angajati. Suntem o companie ce pune accent pe professionalism, eficienta si succes.

Valori:
Credem ca valorile puternice reprezinta cheia unei afaceri bune.

Profesionalism si orientare catre client
Clientul este pe primul loc. Facem tot timpul imbunatatiri, ascultam feedback-ul clientilor si incercam sa raspundem rapid si eficient. Calitatea serviciilor e asigurata in permanenta. Peste 95 % dintre clienti declara ca ar recomanda serviciile noastre si altora.

Dezvoltare si Inovatie
Schimbarea este constanta, iar inovatia este critica pentru supravietuirea companiilor. De mai bine de 10 de ani, ne raportam la viitor anticipand nevoile pietei pentru a conduce companiile spre un succes pe termen lung. Suntem o echipa de specialisti orientata spre dezvoltarea continua.

Excelenta
Tot ceea ce facem este ghidat de pasiunea de nezdruncinat pentru excelenta si pentru a oferi cele mai bune servicii de pe piata. Ca sa fim realisti, in mare parte suntem o echipa de geek-si pasionati de tehnologie si acest lucru se reflecta in tot ceea ce facem. Iar lucrurile facute cu pasiune stim foarte bine ca sunt si cele mai reusite.

Sinceritate, incredere si respect
Comunicam deschis intr-un climat de incredere si respect reciproc in relatia cu fiecare client. Suntem dedicati prin suportul oferit in toate etapele colaborarii.

Asistenta clienti