Despre SendMachine


Filosofia de brand:
Sendmachine incurajeaza facilitatea comunicarii eficiente intre companii si publicul lor tinta.
Este dedicat furnizarii de solutii avansate in domeniul email marketingului.

Descopera cele mai avansate metode de comunicare cu Sendmachine!

Sendmachine iti pune la dispozitie cele mai inteligente metode de comunicare cu clientii tai.
De la template-uri captivante, formulare de abonare usor de implementat pana la statistici cuprinzatoare privind campaniile tale, integrari API si automatizari ingenioase - toate acestea sunt la indemana ta in cativa pasi simpli.

Transforma crearea campaniilor intr-o experienta rapida si simpla!

Crearea campaniilor nu a fost niciodata atat de rapida si usoara. Cu instrumentele noastre avansate si interfata intuitiva, vei putea sa-ti duci mesajele la un nivel superior intr-un mod eficient si profesionist.

Misiune:
Ne dorim sa oferim cel mai bun serviciu de email marketing din Romania, iar pentru atingerea acestui obiectiv Sendmachine isi propune sa activeze permanent ca o entitate dinamica, prospera si demna de respect. Rata acestei reusite se bazeaza pe servicii de calitate si pe satisfactia clientilor, obtinute prin intelegerea nevoilor acestora si prin eficientizarea tuturor serviciilor livrate.

Viziune:
Asa cum indica acest motto, viziunea companiei este „Este necesar ca oamenii sa lucreze impreuna in aceeasi directie daca se doreste atingerea celui mai inalt nivel de eficienta si succes”. Aceasta reflecta angajamentul companiei de a inspira comunitatile si de a promova noi valori pentru industrie, parteneri si angajati. Suntem o companie ce pune accent pe professionalism, eficienta si succes.

Valori:
Credem ca valorile puternice reprezinta cheia unei afaceri bune.

Profesionalism si orientare catre client
Clientul este pe primul loc. Facem tot timpul imbunatatiri, ascultam feedback-ul clientilor si incercam sa raspundem rapid si eficient. Calitatea serviciilor e asigurata in permanenta. Peste 95 % dintre clienti declara ca ar recomanda serviciile noastre si altora.

Dezvoltare si Inovatie
Schimbarea este constanta, iar inovatia este critica pentru supravietuirea companiilor. De mai bine de 10 de ani, ne raportam la viitor anticipand nevoile pietei pentru a conduce companiile spre un succes pe termen lung. Suntem o echipa de specialisti orientata spre dezvoltarea continua.

Excelenta
Tot ceea ce facem este ghidat de pasiunea de nezdruncinat pentru excelenta si pentru a oferi cele mai bune servicii de pe piata. Ca sa fim realisti, in mare parte suntem o echipa de geek-si pasionati de tehnologie si acest lucru se reflecta in tot ceea ce facem. Iar lucrurile facute cu pasiune stim foarte bine ca sunt si cele mai reusite.

Sinceritate, incredere si respect
Comunicam deschis intr-un climat de incredere si respect reciproc in relatia cu fiecare client. Suntem dedicati prin suportul oferit in toate etapele colaborarii.

Asistenta clienti