Data actualizării: 20.03.2013

Echipa Zooku Solutions încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate. Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor site-ului, o experiență online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viața personală. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care dumneavoastră le introduceți în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastra le aveți în vedere. SC ZOOKU SOLUTIONS SRL este înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal sub nr. 10284.

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. ZOOKU SOLUTIONS S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Zooku Solutions informații și servicii de cea mai bună calitate.

Sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispoziția dvs. de către Zooku Solutions. Refuzul dvs. determină imposibilitatea Zooku Solutions de a vă oferi serviciile solicitate. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: autoritațile publice, numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiție.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodata, aveți dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la suport@zooku.ro sau prin poștă pe adresa societății noastre. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Aria de acoperire a securității datelor cu caracter personal și a politicii `cookie`

Acordul de confidențialitate privind politica securității datelor personale, acoperă modul în care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica când utilizați site-urile Zooku Solutions. De asemenea se au în vedere și datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizează site-urile Zooku Solutions.

Acest acord de confidențialitate furnizează informații referitoare la `cookie`, utilizarea lor de către terți și modul de dezactivare.

Informații generale colectate de Zooku Solutions

În momentul înregistrării pe site-ul www.sendmachine.com, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii și produse Zooku Solutions, vizitarea anumitor site-uri din rețeaua Zooku Solutions, ori prin activarea unor materiale promoționale sau publicitare, Zooku Solutions va prelucra informații cu caracter personal de natură să identifice o anumită persoană.

În unele zone ale siteurilor, Zooku Solutions va cere să furnizați date personale, incluzând numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, contul de bancă (persoane juridice), informații de contact, informații în vederea facturării serviciilor Zooku Solutions și alte informații prin care vă pot identifica. În alte zone ale siteurilor noastre, Zooku Solutions colectează sau poate să colecteze informații demografice care nu vă pot identifica, cum ar fi: codul postal, vârsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectăm sau putem colecta o combinație între cele două tipuri de informații.

În momentul creării unui cont în rețeaua de site-uri Zooku Solutions vă sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , cod postal, domeniul de activitate. Crearea contului dvs pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal.

Zooku Solutions de asemenea primește și înregistrează pe serverele sale informații referitoare la adresa IP și informațiile cookie a site-ului solicitat de dvs. Zooku Solutions utilizează informația stocată - detaliile furnizate de dvs la înregistrare și activitatea desfășurată pe site-urile noastre - în scopul de a facilita accesul la aceste site-uri, de a îmbunătăți anumite produse și servicii și pentru a vă informa referitor la ultimele produse și servicii de care sunteți interesat. Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Zooku Solutions

Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-urile Zooku Solutions, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționa întrebările dvs, de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite. La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de Zooku Solutions și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs precum și news-lettere cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către Zooku Solutions este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal

Zooku Solutions nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs. cu caracter personal.

Zooku Solutions poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:

  • Cu acordul dvs. ;
  • Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dvs.
  • În cazul în care informația e necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Zooku Solutions doar în masura în care este necesară asistenta lor.
  • Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
    • e prevăzut într-o dispoziție legală;
    • protejează drepturile companiei Zooku Solutions sau companiilor afiliate;
    • previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
    • protejează siguranța individului sau siguranța publică;
    • aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.
  • în cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de Zooku Solutions, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;
  • în cazul în care Zooku Solutions fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie baza de date e transferată noului operator. În cazul în care Zooku Solutions devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus veți fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile Zooku Solutions.
Dreptul dvs. de a vă modifica și șterge datele dvs. deținute de operator

Zooku Solutions conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ați înregistrat, unele aspectele de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea puteți să solicitați operatorului ștergerea datelor dvs. oricând.

Securitatea datelor

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor contul de Zooku Solutions e protejat de o parolă ;

Cookies

Pentru a vă oferi o navigare cât mai fluidă pe situ-rile Zooku Solutions, folosim o facilitate a browserului Internet numită `cookie`. Cookies sunt fișere de dimensiuni reduse pe care browserul le plasează pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele și preferințele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, și pentru a personaliza paginile în funcție de vizitator.

Aveți opțiunea de a seta browserul astfel încât să respinga cookies. În acest caz însă, va exista un impact negativ asupra navigării pe situl nostru. Feedback

Zooku Solutions oferă posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în aceasta pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne scrieți la contact.

Vă mulțumim că folosiți serviciile Zooku Solutions. Vă asigurăm că vom încerca să vă oferim întotdeauna cele mai bune servicii și să rămânem prietenul dumneavoastră pentru numeroase servicii on-line.

Asistenta clienti